Highway Gaza-Israel

Svenska media har föraktfullt talat om att Israel kallar en terrortunnel för terrortunnel. Så vad vill de halla det? Smuggeltunnel, soldatfångartunnel, mördartunnel, highway, råtthål???

Tunnlarna var mycket professionellt gjorda, med byggnadsmaterial de fått från Israel efter enormt tjat av västerländska politiker och NGOs. Där har länge transporterats byggnadsmaterial från Israel när internationella välgörare har garanterat att det användes för civilt bruk, så fort Israel släppte på det gick det åt skogen – och tunnlarna är svåra att upptäcka, och råttorna blir allt skickligare i att bygga det, även om de inte har fantasi att använda sina kunskaper till något som helst nyttigt, som hade varit bra för befolkningen. Här exempel på månadsrapporter, du hittar mycket flera på denna länken.

Cogat_Aug_4202_Page_1

Cogat_Aug_4202_Page_2

Cogat_July_4170_Page_1Cogat_July_4170_Page_2

Cogat_June_4119_Page_1Cogat_June_4119_Page_2

Och så vidare. Uppriktigt sagt, har du någonsin hört svenska massmedia rapportera vilka enorma mängder Israel levererar, inkl. byggnadsmaterial? Inte jag, däremot massor av fall där de hittat nåt Israel inte har levererar till älsklingarna. Israel har ingen som helst laglig skyldighet att leverera ett dyft!!! Egypten ligger precis lika nära!

Gaza - elegant tunnel

Gaza – elegant tunnel

JPost skriver lite mer. Det var den tredje liknande tunneln man hittat i år. Uppskattningsvis hade råttorna arbetat ett år på den. 24.000 israeliska betongblock hade använts. Självklart stoppar Israel nu all sådan välgörenhet. Hamas har stolt tagit på sig byggnadsverksamheten. Se också A7, Ynet, TimesofIsrael,

Hamas har investerat tiotals miljoner dollars på detta arbete, som Norge och andra välgörare gärna skänker. De hade i stället kunnat gå till skolor, civila industrier och arbete men….. Muhammed älskade att grundlura sin fiende så Gaza_tunnel_entryHamas känner sig extra muslimska när de ägnar sig åt lögn och bedrägeri.

Och Hamas fortsätter bygga upp sin samling av missiler – vad tycker du Israel ska göra åt det?

Israel har alltfler hemligstämplade metoder att avslöja terrortunnlarna. Tunneln på 2.5 km går mellan pilarna nedan.

Gazatunnel

Bloggar: Petterssons, Pophöger

http://www.dn.se/nyheter/varlden/avancerad-terrortunnel-in-i-israel-upptackt/

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/byggmaterial-till-gaza-stoppas_8612782.svd

Om The Golani Snowman

I am an international spy, selling my goods to the highest bidder.
Detta inlägg publicerades i Israel. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Highway Gaza-Israel

  1. maria skriver:

    Svenska massmedia och sjuklövern vill kalla den ”befrielse tunnel”. De är så indoktrinerade som de var på1930talet och dessutom är de rasister

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s