Är Obama planterad av Saudiarabien?

Man ryser – men det verkar så logiskt. Som denna video säger, Obama var helt okänd tills dagar före det att han skulle bli presidentkandidat, han hade inte gjort ett skvatt för USA innan. Hans presidentkampanj betaldes till stor del med ett enormt antal anonyma bidrag från muslimska länder. Bidrag upp till $200 kan vara anonyma även om man kan se från vilket land de har kommit.

Och visst får Saudierna lön för pengarna. Obama har beslutat sej för att Israel ska få köpa de plan de har råd med och behöver (eftersom de inte fortsatte sitt eget Lavi-projekt av politiska och ekonomiska skäl – vilket många anser var ödesdigert – kan Sverige kan Israel) för $3 miljarder, under starka restriktioner medan Saudierna på direkten får en låda vapen för $60 miljarder ”Selling Saudis Arms and our Souls”!!!  Skämtet går ju att de inte vet hur man använder dem förrän planen fått kamelsadlar installerade. Om det nu är ett skämt. USA har aldrig sålt lika mycket till någon annan.

Trots vapnen – krisar det till sej kommer USA:s armé galopperande med eller utan kameler och de får hjälp eftersom USA vill ha oljan.


Och vad har Saudierna gett oss mer än olja (som de inte kan gräva upp själva utan hjälp från Västvärlden)  – hade de inte fått hjälp med det hade den enda energi de kunnat sälja varit torkad kamelskit (känn doften från bilden till höger), och sand (som de KAN gräva upp själva, med hjälp av importerad arbetskraft från Asien och slavar från Afrika)? De har givit en enorm massa oljepengar för att sätta upp moskeer globalt och ge bidrag till amerikanska universitet för att sprida sin extrema variant av islam, wahabism, där kvinnor inte får synas, inte köra bil, och allt som shariahlagen dömer dem till när det gäller att vara tydligt underdånig. Saudierna har givit oss viktiga personligheter som Osama bin Laden, den väl djupaste tänkaren som kommit därifrån.

Hur länge deras olja varar tills det blir kamelskit igen vet ingen, se BBC länk2.

Se även artikeln:  Obama planerar att bli diktator, regera via dekret, 2011. TT:s stöd till Obama.

.

X957 TTe058 DN243 DN974 DN947 DN099

.
....

Om The Golani Snowman

I am an international spy, selling my goods to the highest bidder.
Detta inlägg publicerades i Israel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s